Перегляд одного допису
Старий 23.10.2024, 22:46
YulianaVel YulianaVel зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 3
YulianaVel is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Cherry Pie Переглянути допис
Ну, я перші тижні 2 ридала, дивлячись на ті 2 болючих горба, і казала чоловіку, що хочу їх продати на ОЛХ, як одяг, що не підійшов потім одна нормальна стала, я їх називала «красотка» і «горбата». Зараз 4 тижні, вже зрівнялися, сьогодні ще не масаж сходила, сказали, що одна сторона дуже спазмована. То звичайно, воно і загоюються нерівномірно, бо з одного боку мʼязи в тонусі.
Коли шви знімуть і можна буде в душ, компру знімати, то стане легше. Мені десь на 2 тижні стало різко легше, коли набряк зійшов

Добавлено через 5 минут

Важко щось радити, щоб не нашкодити)
Я чоловіка просила кілька разів мені спину в районі лопаток розтерти, то дуже полегшувало стан. Сидячи на ліжку, груди руками тримала) але мені і масаж грудей лікар казав з першого дня робити 3 рази на день, тому компру я не боялася знімати. А багатьом забороняють лікарі взагалі її розстібати, тільки лежачи 🤷🏻‍♀️ тому краще в свого лікаря запитайте чи можна чи ні. Реально порозминати в районі лопаток допомагає і набряки зменшуються
Ви мене розсмішили Красотка і горбата Умене дві поки горбаті. Нижнього полюсу ніби взагалі немає. Але то я розумію, що ще рано і буде змінюватись, а от звилястість то мене турбує, я ніби відчуваю, що це імплант.
Відповісти з цитуванням