Перегляд одного допису
Старий 23.10.2024, 22:23
Cherry Pie Cherry Pie зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Киев
Дописи: 10
Цитували: 3
Cherry Pie is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від YulianaVel Переглянути допис
Болить мені здається кругом, то пече, то коле, то розпирає. Температури немає, антибіотики ще приймаю. Компра нормально, не давить, але зрозуміла що спазмувало мʼяз, вколола мільгаму і реально розслабило! Спина в мене хвора з дитинства ((
Мене дуже турбує ця хвиля на лівій груді. Воно хоч зрівняється?(
Ну, я перші тижні 2 ридала, дивлячись на ті 2 болючих горба, і казала чоловіку, що хочу їх продати на ОЛХ, як одяг, що не підійшов потім одна нормальна стала, я їх називала «красотка» і «горбата». Зараз 4 тижні, вже зрівнялися, сьогодні ще не масаж сходила, сказали, що одна сторона дуже спазмована. То звичайно, воно і загоюються нерівномірно, бо з одного боку мʼязи в тонусі.
Коли шви знімуть і можна буде в душ, компру знімати, то стане легше. Мені десь на 2 тижні стало різко легше, коли набряк зійшов

Добавлено через 5 минут

Важко щось радити, щоб не нашкодити)
Я чоловіка просила кілька разів мені спину в районі лопаток розтерти, то дуже полегшувало стан. Сидячи на ліжку, груди руками тримала) але мені і масаж грудей лікар казав з першого дня робити 3 рази на день, тому компру я не боялася знімати. А багатьом забороняють лікарі взагалі її розстібати, тільки лежачи 🤷🏻‍♀️ тому краще в свого лікаря запитайте чи можна чи ні. Реально порозминати в районі лопаток допомагає і набряки зменшуються

Обо мне:
Відповісти з цитуванням