Перегляд одного допису
Старий 23.10.2024, 22:06
YulianaVel YulianaVel зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 6
Цитували: 3
YulianaVel is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Cherry Pie Переглянути допис
Треба більше інформації. Де болить? Є температура?
Те, що одна більше, інша менше - то нормально. На 4-6 день пік набряків, боліти може від того, що компра сильно перетягує через набряк. Якщо саме тіло болить (спина, під грудьми, зверху і тд) то це скоріше за все через передавлювання
Болить мені здається кругом, то пече, то коле, то розпирає. Температури немає, антибіотики ще приймаю. Компра нормально, не давить, але зрозуміла що спазмувало мʼяз, вколола мільгаму і реально розслабило! Спина в мене хвора з дитинства ((
Мене дуже турбує ця хвиля на лівій груді. Воно хоч зрівняється?(

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
Видно, в кожного організм індивідуальний і по різному проходить реабілітація. Чесно кажучи я теж не думала, що настільки буде боляче. Але це того варте. Одну ніч взагалі не спала, це була не перша доба, а десь третя. Мені дуже пощастило з лікарями. Лікар-асистент постійно була на зв'язку і вона мені порекомендувала ще знеболювати на ніч уколом. Якщо потрібно, я пошукаю назву. Найлегше було в лікарні, коли ще робили уколи, ставили крапельниці.
Все минеться, лише треба потерпіти. В мене одна грудь теж була з більшим набряком, але все з часом зрівнялось. Десь через місяць боліли лише шви. Зараз натішитися не можу відображенням в дзеркалі, кайфую, радію і не вірю, що здійснилась моя мрія. Вже навіть подумую про те, щоб піти на пілатес.
Не хвилюйтесь, знаю, це дуже важко, і здається безкінечно довго відновлюється організм. Іноді навіть страшно було спати лягати, бо знала, що буде боліти спина, голова і весе тіло від незручного положення, але з кожним днем буде легше...
Я стільки років про це мріяла, що зараз просто в розпачі, що щось іде не так. Вигляд зараз грудей ну просто шок)
Відповісти з цитуванням