Перегляд одного допису
Старий 14.10.2024, 21:12
Тина5 Тина5 зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 17
Цитували: 4
Тина5 is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
Скільки у вас часу пройшло після операції?

Добавлено через 2 минуты

Можливо в нас однаковий термін і це нормально? Може скоро хтось більш досвідчений нас заспокоє ))) Не хочеться лікаря турбувати

Добавлено через 3 минуты

Така вже я людина дивна. Не рухаються - хочу, щоб рухались. Почали рухатись - налякалась, одягнула бандаж і сиджу накручую себе
В мене 21 жовтня буде рівно 2 місяці)

Якщо щось турбує - напишіть лікарю) мій казав, що якщо є якісь переживання, щоб писала в будь-який час.

Добавлено через 1 минуту

Цитата:
Допис від Янова Переглянути допис
В мене аж так сильно не котиться. Тільки, тоді, коли сама їх рухаю (совгаю вверх-вниз, вліво-вправо). До цього часу вони були нерухомі і мені постійно хотілось, щоб поскоріше стали більше схожі на натуральні, стали м'якші, рухомі. І цей день настав. Але чомусь стало страшно. Відчуття, що щось може пішло не так.... і це не дає спокою. Інфи в інтернеті не знайшла, тому вирішила попитати тут.

Добавлено через 8 минут

Дівчатка, в кого пройшло більше пів року після операції, відгукніться, будь ласка. Коли ваші груди стали рухомі чи вони не повинні рухатись?
Логіка говорить, що натуральні груди гойдаються, тому і пластика теж намагається наблизити імплантування до натурального вигляду. Але все-таки є якийсь страх.
А у Вас?
Скільки мл та якої фірми імплант?)
Відповісти з цитуванням