Перегляд одного допису
Старий 12.01.2024, 13:52
Leon_Ka Leon_Ka зараз поза форумом
Beginner +

Дописи: 16
Цитували: 2
Leon_Ka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Cosmogirl Переглянути допис
@misskiss, дякую за співчуття ❤️
Лабіо- я просила «тільки небагато видаляйте», але лікар видалив майже повністю всі малі губи разом із важливою ерогенною зоною. Також шви розійшлись і в такому стані зажили.
Лікар на побачене відповів що тепер у мене «фізіологічно правильно» - великі губи закривають малі. Це єдине що він знає про гінекологію. Я потім ходила до Ганущака на консультацію і зрозуміла, що «втрачене вже не повернути», можна хіба що гарніше зробити.
До того ж, клітор тепер треться о білизну і дуже некомфортно навіть через пів року з операції.
Може колись наважусь відкрити свою тему з лабіо та покажу.
Слушайте, я не знаю может я как то вас успокою, но у вас такая красивая грудь!!! Многие мечтают именно о такой, мне вообще на вид не кажется что это круг! Ровная, не ассиметрияная, швы-шакраные, межгрудка отпад! Ну риплинг немного, это не самое страшное. Я знаю одно- в 99% все равно будет какой то нюанс. У вас реально все выглядит круто. Я б не переделывала на вашем месте. Эти капсула, снова швы и опять же нет гарантии что вам зайдет новый вариант. Короче вы красотка, честно!
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Lexa (12.01.2024)