Мамо у Якобчука 05.12.23, реабілітація та самопочуття.
Всіх вітаю!
Вирішила створити тему, де хочу розповідати про свою реабілітацію.
Отже, операція була 05.12.2023 у Якобчука.
Ісходні параметри: вага 46, зріст 166, об'єм під грудьми точно не знаю, десь 70-73, свій розмір 1.5.
Вимоги: щоб груди виглядали максимально природньо, не буфера, а такі дівочі груди, але більшого розміру, ніж маю.
Зупинилися на Ментор, капля 270.
Також, при обстеженні перед операцією, виявили маленьку фіброаденому до 8 мм. Думала її також видалити під час мамо, але лікар сказав, що вона ну дуууже замала і, навіть, знайти і точно її видалити буде складно. Тому вирішили спостерігати. Також, він сказав, що в майбутньому, її можна буде легко видалити, не чіпаючи імпланта, якщо, раптом, почне збільшуватися.
Зранку на 9.00 була в клініці. Поки оформлення, розмітка, фото, операція почалася десь о 10.00.
Зі слів лікаря тривала 40 хв. Але спала я ще години дві. Можливо, тому, щодо цього ніч майже не спала, нервувала.
Прокинулась, трохи боліли груди, крутилася голова та легка тошнота. Але потім мені принесли обід, перекусила і мене попустило. В другій половині дня вже ходила по палаті та коридору, щоб не залежуватися.
На ніч вкололи обезбол та антибіотики.
Ніч спала норм.
Зранку відчуття крепатури, але не болі.
Знову вкололи антибіотики та обезбол.
Встала, вмилася, поснідала. Зараз чекаю на лікаря, ранкову перевязку та й додому.
Груди ще не бачила.
Поки що нічого не турбує та не болить, тільки наче невелика крепатура.
Далі буду писати)
Востаннє редагував Vikkitoria: 06.12.2023 о 09:06.
|