Перегляд одного допису
Старий 19.10.2023, 12:02
ilvery ilvery зараз поза форумом
Almost Profi

Дописи: 124
Цитували: 21
ilvery is on a distinguished road
Типово

@Hannusya, не виходить відправити вам відповіть в особисті, бо вони у вас закриті ))) тому скопіюю сюди, бо ви питали про реабілітацію. Робила масаж в Мед центрі Інго на Великій Васильківській, массажист Рибальченко Вячеслав Юрійович. В мене був спазм десь за лопаткою і тому воно давало на ліву грудь, котру теж тримало спазмом. Він розім'ям мяз за лопаткою і грудь відпустило. До масажу одна грудь постійно боліла і була як каменюка + через цей спазм імплант не хотів ставати на місце і опускатися куди треба. Перед тим як йти на масаж - спитайте у Усова чи вам вже можна, бо треба лягати на живіт. У масажиста можна попросити подушку під живіт, щоб в груди не давило, і скрутити її у валик. Як будете у масажиста - то скажіть йому що у вас імпланти, можливо у вас те саме, що і у мене.

Реабілітація у мене дуже специфічна і досі продовжується. Бо спочатку цей спазм. Потім десь через 7 міс після операції намацала ріплінг, але під грудьми і на щастя там не видно. А після того знайшли серому, але теж на щастя все ок, Вона маленька і Усов каже що вона сама пройде на що я дуже сподіваюсь. Вже рік пройшов після операції, але постійно щось новеньке вилазить. До всього цього я досі не можу спати на боку, бо коли прокидаюсь то не приємно тягне груди, Не можу брати нормальну вагу в руки - бо потім теж дискомфорт, хоча до операції тягала чимало. Якось так

Добавлено через 8 минут
@AnikaV, навигация --- редактировать подпись

Обо мне:
Відповісти з цитуванням
Дякую:
AnikaV (19.10.2023)