02.07.2023, 18:31
|
|
Active
|
|
Дописи: 22
Цитували: 8
|
|
Цитата:
Допис від Darina
Зрозуміла, можливо мені також варто сходити на консультацію ще до когось. Бо я зупинила свій вибір лише по відгуках, та імпонує те, що лікар мамолог. А в мене ще й фіброаденома, яку я хочу видалити і не впевнена що це якісно зробить звичайний хірург
Усова, я доречі теж розглядала, але потім чомусь відкинула, начитавшись декілька негативних відгуків.
Великий плюс, що лікар на звʼязку, бо тут прочитала, що Якобчук може зникнути з часом🙈 Якщо не секрет, скільки коштує в нього операція?
|
Ооо цікаво, а де бачили негативні відгуки?
5300$ в Усова.
Добавлено через 3 минуты
Цитата:
Допис від Snigurka
Дівчата, де у вас знаходиться шрам? під грудями в складці?
Бачила декілька робіт, де шрам знаходиться вище складки, на самих грудях.
Не розумію, це так задумано чи так вийшло? Чи груди опустились?
|
Трішки вище, але вже опускається. Думаю з часом буде в складці.
Добавлено через 29 минут
Цитата:
Допис від Lilac90
У Якобчука операция 5500 дол, очень приятный в общении хирург , я делала не у него, остановилась на другом враче в итоге, но была на консультации и он мне понравился в общении- очень внимательный , обходительный, проверил сразу грудь , как маммолог , показал свои работы на фото, как примерно будет выглядеть размер, который он советует именно на мне, нашел у себя в фото похожую Девочку по комплекции , мне понравился - консультация была минут 40 точно )) моя знакомая делала у него операцию не давно - красиво все было сразу, но она не рожала и своя грудь была хорошая - на связи всегда был либо он, либо его помощник ) Вот чья консультация мне вообще не понравилась и была ни о чем, так это у Мыльникова , хотя тут девочки многие его хвалят , поэтому нужно просто выбрать своего доктора ☺️
|
Погоджуюсь на 100%
У мене позитивні за Усова, у Вас за Якобчука. І так зі всіма, у кого все добре то і відгуки позитивні. Поганих за Якобчука і Усова не бачила.
Тому потрібно обирати самому не опираючись лише на відгуки.
|