Перегляд одного допису
Старий 01.07.2023, 10:36
YVik YVik зараз поза форумом
Active

Дописи: 22
Цитували: 8
YVik is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від Darina Переглянути допис
Чому зупинили вибір на іншому лікарі?

Перше, напевно кожному підходить своя людина (лікар).
В мене було абсолютно дві різні консультації. Якобчук, супер відгуки і фото дівчат чудові. Але зі мною він говорив відчепно, бо як він наголосив він не виспався. Під кінець встав і вийшов з кабінету. Консультація тривала 15 хв. + мені не підійшло що на наступний ранок виписують після оп.

Усов, консультація тривала годину, навіть трішки більше.
По темпераменту моя людина, ввічливий і дуже приємний, страх пройшов коли була у нього. Відповіді на будь які питання, можливо навіть безглузді, і це він відповідає особисто по телефону, навіть після консультації. Після операції він нікуди не зникає з зв’язку. По приїзду додому писала за обезболюючі, бо ті що виписав мене не брали, він змінив мені на інші і на секунду то була 22.00 вечора.
Заміри до дрібниць, купа питань на які дали відповідь, + додаткова доба під наглядом. От я не знаю як би я себе почувала без цього нагляду. Оп. відбулась 6, а виписали мене 8 і о 14 годині після перевʼязки й перевірки, дали ще обезболююче, тоді я поїхала додому.

Але ще раз повторююсь, цей лікар підійшов мені. Для когось Якобчук найкращий. Тому це особисто потрібно просто їздити на консультації хоча б до двох. Для порівняння.
Відповісти з цитуванням
Дякую:
Alika (27.10.2024)