Перегляд одного допису
Старий 27.06.2023, 18:17
Olla Olla зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Київ
Дописи: 5
Цитували: 3
Olla is on a distinguished road
Типово

@Snigurka, Я була на консі в Юрченка ще 2 чи 3 роки тому. В нього хороші роботи, але душа не легла під час спілкування. Може забракувало уваги під час консультації - а для мене ця операція важлива. От взагалі, вийшла і подумала - ні, в нього не буду робити.
А потім прийшла до **** (подруга в нього робила) - і одразу зрозуміла, що це абсолютно мій лікар. І за характером, і за підхідом до пацієнта.
І ще Юрченко одразу погоджувався ставити мені те, що я забажала (3й розмір, 330-350), а **** вмовив на 290 і пояснив чому (були нюанси зі складкою) - і я дуже рада по результату, бо більші груди на мені це вже перебор було б.

Добавлено через 19 минут
@YuliaS, Про живіт))) В мене капець як вздулося пузіко в перший тиджень (я така була на 7му місяці вагітності, чесно). Оце тільки зараз зійшло - так вже місяць +1 день після опі.
І це ще я сиділа весь цей час на "протинабряковій дієті" - гречка без солі, куряче філе, свіжі салати без соусів. Навіть черешенку обмежила, бо від неї ще більше "надувало".

Обо мне:

Востаннє редагував Administrator: 03.07.2023 о 20:24. Причина: Відгук без фото I ступеня
Відповісти з цитуванням