Води пила я багато, тому і в туалет хотілось часто. Перші два рази вставала з допомогою. Потім приловчилась сама, через бік. Так комфортніше, не треба нікого смикати.
Через кілька годин мені принесли йогурт, потім ввечері суп, і об 11 перед сном ще 2 йогурти. Я звикла, що після операції добу не можна їсти, а тут повний пансіон

.
Вночі спалось погано. По-перше, я виспалась вдень під час операції. По-друге, дуже незручно лежати лише на спині, вона затікає і починає нудіти. Періодично я вставала і шаркала по палаті туди-сюди. Під ранок вдалось трохи поспати.
Знеболювальне кололи, хоча я б не сказала, що мені було дуже боляче (а може тому й не було дуже боляче

). Було відчуття, що я вчора покачала прес і тепер болять м'язи.
Добавлено через 10 минут
На наступний день додалась нова подія - перев'язка. Всі хвилювались і очікували, що я знову знепритомнію

Але я навіть не збиралась

З мене витягли дренаж, оглянув лікар і сказав медсестрі: "Закатуй все в бетон"

Це означає заклеяти все непромокайкою, щоб я могла приймати душ.
В обід мене відпустили додому (на наступний день після операції), перед тим добряче погодувавши.
Квартиру ми зняли поруч з клінікою (метрів 500), дібрались нормально.
Цю ніч я вже спала краще. Обклалась подушками. Але два правила (лише на спині і качалка під ноги) лишаються ще на два тижня.
Добавлено через 18 часов 26 минут
Сьогодні наважилась прийняти душ. Було страшно стояти без бандажа, але все пройшло добре.
(сьогодні четвер, а операція була в понеділок)