Перегляд одного допису
Старий 01.02.2023, 21:55
Murka Murka зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: україна
Дописи: 6
Цитували: 1
Murka is on a distinguished road
Типово

і ще хочу поділитися своїм власним лайфхаком.
я думаю зайве розповідати які болі у мене від цих синців ???? ліву руку я взагалі не могла підняти, а встати з ліжка це муки, бо таке враження що мене били палками по ребрах. А права, хоть би що, ніби і не було ніякої операції. Якби не ці синці зліва, то я мабуть літала би з першого дня!
А тепер власне лайфхак ???? Це магнієва олійка (вона у мене вже давно, я мащу нею коли щось болить, потягнула, защемило і коли крепатура після залу). Я подумала що може вона допоможе зняти спазм з моїх "побитих" м'язів і на свій страх та ризик намастила разом з Траумелем вчора на ніч! І О БОЖЕ Я СЬОГОДНІ МОЖНА СКАЗАТИ ЛІТАЮ!!!! вона мені в принципі завжди швидко допомагає, але я навіть не розраховувала що саме в цій ситуації вона так круто спрацює ! Біль реально зійшов %на 60 і це за одну ніч. тепер планую 2 рази на день мастити Зазвичай на тілі вона трошки пощіпує (в мене максимальної концентрації олійка) але зараз навіть не щіпає, бо мабуть чутливість знижена . Так що може комусь з вас буде у нагоді, особливо у кого доступ під м'яз
Відповісти з цитуванням