Перегляд одного допису
Старий 31.01.2023, 10:55
Murka Murka зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: україна
Дописи: 6
Цитували: 1
Murka is on a distinguished road
Типово

Цитата:
Допис від ilvery Переглянути допис
мне кажется, что сейчас в основном почти все ставят под мышцу
так, я це теж розумію.
але є ті 10% що всеж під залозу (я одна з них)
можливо якраз ці 10% і є ті що пишуть що "літають" на 3й день після операції ????

Добавлено через 16 минут

Поділюся звісно своїм досвідом.Робила Мотіва Ергономікс 355мл, під залозу. Свій розмір був близько 1.
Пройшло все чудово, реабілітація дійсно на багато легше ніж частково під м'яз. Основний біль мені дає лише здоровецький синець на лівому боці, він же і набряк дає на більший на ліву грудь. Сьогодні почну його мастити Траумелем щоб швидше сходив.
Під залозу було прийнято рішення ставити імплант тому що м'язи грудні у мене в постійному гіпертонусі (це пов'язано з моєю роботою), тобто є постійний ризик здавлювання імпланту. Також надто широка грудина (сама кістка). І лікар пояснив, що якщо створювати карман під мязом, то буде надто широка міжгрудка , груди будуть під пахвами. Бо посередині кістка широка, потім фасція починається, а тільки після буде починатися карман для імпланту. Тому зваживши всі ризики було прийнято таке рішення, своїх тканин було я так розумію достатньо.
Сташнувато звісно за ризики по контрактурам та хвилястості, але розумію що при постановці під м'яз теж для мене ризиків було б не менше

Зараз спробую закріпити фото, сьогодні як раз тиждень лікар дозволив помитися

Добавлено через 3 минуты

Цитата:
Допис від SvetlanaSyd Переглянути допис
Добрый вечер
А Вы у кого делали, какие импланты ставили? Как все прошло? Было бы интересно почитать свежий отзыв
вище відписала
ще не до кінця розібралась як тут правильно відповідати

Востаннє редагував Murka: 31.01.2023 о 10:52. Причина: помилки правопису
Відповісти з цитуванням