Перегляд одного допису
Старий 17.12.2021, 14:00
Анна С. Анна С. зараз поза форумом
Active

Звідки Ви: Киев
Дописи: 72
Цитували: 2
Анна С. is on a distinguished road
Типово

Якщо відверто, то я не так вже і задоволена. Дивлюся на свої фото анфас і бачу той результат, на який я під час консультації вказувала: "От так я точно не хочу!" Маю на увазі те, що соски роз'їхалися і дивляться в сторони. Ми тоді порівнювали фото різних робіт і я пояснювала, що хочу щоби соски дивилися вперед і в пріоритеті не вузька міжгрудка, а положення сосків ближче один до одного, навіть узгодили, що при цьому імпланти будуть більше виступати по боках, - я тоді так зраділа, що ми порозумілися.. Лікар навіть нотатки записував.

Просила не занижувати нижню складку, щоб імпланти були вище розташовані, ЩОБИ СОСКИ НЕ ВТЕКЛИ ВГОРУ.. В результаті, маю ті самі косяки, як і у інших - соски дивляться в боки і вверх((
На жаль, тішуся тільки об'ємом нових грудей. Хоча мені багато є кому показувати саме оголені груди, але я-то особисто від результату ОП не в захваті.

Що ще хочу сказати, дівчата, не викидайте компресійну білизну! Незалежно від того, в якому вона стані після реабілітаційного періоду! Я в своїй була цілодобово 2,5 місяці і дуже хотілося від неї остаточно позбутися, але.. Вона дуже згодиться під час ПМС, коли знову набряк, груди болять і заважають, і жодне бра, яке б не було комфортне в звичайні дні, в ПМС не рятує. А от компресійка - так! Хотіла собі таку нову замовити, але не знайшла, тільки якісь аналоги.

Всім щастя!

Обо мне:

Востаннє редагував Анна С.: 17.12.2021 о 14:12.
Відповісти з цитуванням