09.10.2021, 20:24
|
|
Profi
|
|
Дописи: 205
Цитували: 51
|
|
Цитата:
Допис від Lololo
Привіт! @ Xtree, у мене була тільки ринопластика. У нас з Вами зовсім різна ситуація, у Вас (на скільки я зрозуміла по Вашій темі) проблема з диханням була через перегородку, яку виправляли, а у мене до операції з диханням ніколи не було проблем, тому перегородку і не зачіпали, а зараз з,явились через те, що прохід ніздрів звузився, не знаю які конкретно маніпуляції в середині носу призвели до цього, але на швидкому чи сильному вдосі ніздрі по-боках просто злипаються і відповідно зробити вдох нормально не можливо практично. Коли спокійне повільне дихання, то ок, а у спортзалі наприклад, це жесть.
@ Лен777, з носом все по-старому. Нічого не змінилось, і нічого не покращилось, як казав лікар "чекати, стане краще". Якщо коротко, з Русланом Миколайовичем ми бачились, обговорювали результат, він запропонував зробити корекцію на терміні біля року часу, але я зараз після цього всього, у дуже великих сумнівах та переживаннях...
|
Так а коррекция бесплатная? Если бесплатная, думаю, нужно соглашаться. Хирург он вроде неплохой, просто конкретно с вами осечка почему-то вышла(
|