Перегляд одного допису
Старий 13.02.2021, 15:40
mariashka2011 mariashka2011 зараз поза форумом
Beginner +

Звідки Ви: Черкассы
Дописи: 11
Цитували: 0
mariashka2011 is on a distinguished road
Типово Вертикальна абдомінопластика

Нарешті я це зробила
Мені 29 років і після перших родів2013 рік (4200 кг вага немовля ) утворився діастаз, але так як я планувала народжувати ще, то крім вправ нічого не робила. Чесно кажучи ніякі вправи ситуацію не рятували, я спокійно могла просунути 4 пальці в районі пупка і в 2019 році я народила вдруге, знову крупний плід 4800 кг і мій живіт зовсім рознесло. Руки, ноги худі і живіт постійно як на 4 місяці, навіть після склянки води. Шкіра дуже дрябла, багато розтяжок навколо пупка, хоча по боках і низу живота жодної... тож вирішила робити абдомінопластику і мамопластику, так як груди після годування зовсім зпустіли.
Зверталась до декількох пластичних хірургів, в результаті вибрала, що ближче до дому ...пластичний хірург-комбустіолога з Черкас Похилюк Роман Геннадійович . Спочатку планували зробити однією операцією, але потім лікар відмовився і запропонував розділити на 2, так як досить травматично і важкий реабілітаційний період. Шов планувався горизонтальний з вертикальним компонентом. В мене була головна вимога це прибрати всю пошкоджену шкіру, так як передивившись і перечитавши зелений форум і бачивши результати де в дівчат не вирізали розтягнуту шкіру з стріями і з часом та ділянка знову ставала дряблою , особливо в сидячому положенні.09.02.2021 в 14 годині мене прооперували в Академії лазерної медицини м. Черкаси, операція тривала близько 3-4 годин лікар прийняв рішення зробити лише вертикальний шов, вшили діастаз 7 см і вирізали всю пошкоджену шкіру. Наркоз був епідуральний + спинальна анастезія, відійшла легко, ніяких головних болей...анастезіолог класний, все детально розказав, зранку через катетор в спині ввів ще знеболення і зняв катетор. Мені поставили ще крапельницю, зробили перевязку, зняли дренажі і мочовий катетор і я поїхала в 11 годин вже додому. Обезболюючі я колола 2 дня, ще 5 днів приймати антибіотики і при болях перші 2 дня пила Німесил. Сьогодні 13.02. Була перша перев’язка . Якщо хтось хоче поєднати абдомінопластику з мамопластикою то не раджу, так як живіт напрягать не можна, я постійно знаходжусь у бандажі, коли встаю з кроваті то опираюсь на руки і йде нагрузка на грудні м’язи і руки, що б мінімізувати навантаження на прес, а після мамопластики неможна напрягаи грудні м’язи ... да і по больових відчуттях це буде жах, тож краще розділить .
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  06a21491.jpg
Переглядів: 223
Розмір:  39,6 КБ
ID:	12968   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  2d68b081.jpg
Переглядів: 173
Розмір:  85,9 КБ
ID:	12969   Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  62db33b1.jpg
Переглядів: 182