Перегляд одного допису
Старий 14.11.2020, 18:20
Lololo Lololo зараз поза форумом
Active

Дописи: 59
Цитували: 9
Lololo is on a distinguished road
Thumbs up Рино/ 12.11.20/ PlastArt

Привіт! Я вже після операції третій день.
Отже, робила ринопластику у Руслана Миколайовича Гуменного у клініці PlastArt у Чернівцях.
Приїхала о 10.30 у клініку в день операції. Мене зустріли, все все детально розповіли, зробили пробу наркозу, вставили катетер, розмовляла з лікарем-анестезіологом який позадавав питання щодо алергії, хвороб і т.д... потім заходив Руслан Миколайович, оглянув ніс, розповів що і як, відповів на запитання, пофоткав ніс.
І потім незамітно, я вже не операційному столі і мене просять порахувати до 20))) Операція десь була по 12 годині.
Прийшла в себе вже у палаті на ліжку, як попала у палату практично не пам,ятаю, пригадую що вели до палати, а я як їжак в тумані)))
Після операції кілька годин я була з накладкою на очі, щоб не було синців.
Заходив Руслан Миколайович, розповів як пройшла операція. Після операції ніс не болів, просто відчуття що там щось на ньому робили. Взагалі за весь час ніс не болів, єдине катетер у руці надокучав і трошки горло відчувала від трубки, а так нічого боліло.
Взагалі дуже боялась, що буде набагато важче, насправді не все так страшно, ну але це ймовірно заслуга ще саме цієї клініки, бо все було для комфорту пацієнта. Лікар дуже класний і я зараз рада, що обрала його. Детально все розповідав,пояснював, людина з позитивом який передається і заспокоює))))
Окремо треба виділити, що у клініці всі дуже дуже привітні, заходили по незліченній кількості раз питали як я, чи щось турбує, що потрібно, приносили чай, поїсти. Палата гарна, з окремою туалетною кімнатою, з телевізором.
Після операції поки була у клініці набряків якихось дуже і не було, трохи почервоніння в кутиках очей.
Єдине, в чому я зробила помилку, верталась додому поїздом, це 6 годин, у вагоні трохи тепло було і +постійна легка тряска і приїхала я вже з припухшими добряче очима. Зараз би не їхала поїздом, краще бла бла кар було б взяти, скоріше і без тряски.
Сьогодні третій день, зранку очі запухші були, під очима вже червоні кола були, зараз вечір, то червоне наче трохи посвітлішало, але набряк на носі добре відчувається. І єдиний дискомфорт це постійний нежить з носу, не знаю чи так має бути, чи це у мене особливість.
Якось так..Фото ДО викладу трошки пізніше, думаю вже разом з фото після зняття пластини, яку ймовірно знімусь у кінці наступного тижня.
Покищо фото вигляду зараз, вечір третього дня після рино, почуваюсь чудово, вигляд такий)

upd: ще додам по самому носу, бачила відео після операції на опер.столі, то результат мені дуже сподобався, але щось казати ще наче рано, тому чекаю знаття пластини, шоб вже на собі побачити зміни.
Мініатюри долучень
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  28df857d.jpg
Переглядів: 196
Розмір:  44,7 КБ
ID:	12423  

Востаннє редагував Lololo: 14.11.2020 о 18:35.
Відповісти з цитуванням