Перегляд одного допису
Старий 04.05.2019, 01:49
fiore fiore зараз поза форумом
Active

Дописи: 84
Цитували: 9
fiore is on a distinguished road
Типово

@KaLena, прийшлось гуглити що це таке морщини-маріонетки) У мене таких не було (або навіть десь тільки починали проявлятись). Думаю ліпофілінг, як варіант, тут можна розглядати. Але це чисто моя думка і інфа з того, що погуглила. Саме краще проконсультуватися у хірурга. Тут ще залежить на скільки сильно виражеті ці морщинки.
@Kirrra, я навіть не питалась на скільки це часу) Я перечитала все, що в Зикова на сайті написано про ліпофілінг, і крім того багато статтей і відгуків. Приживається в основному 50% від введеного, і те, що прижилось вже залишається назавжди. Звісно, можливі винятки, якщо приживеться менше ніж очікувалось, то прийдеться повторно робити ліпофілінг для отримання бажаного результату. Навіть з філерами ніхто точно не скаже скільки протримається ефект. В когось рік, в когось два, а вкогось тільки пів року... Я вибрала ліпофілінг в надії, що повторно нічого робити не треба буде)
Також ще від зони залежить, читала, що в носогубній жир погано приживається. Зараз мені заповнили жиром носогубну складку, але думаю пізніше треба буде ще й філер вводити.

Обо мне:
Відповісти з цитуванням