Мій шлях до гармонії з собою, 01.02.2019 Усов С.М
Привіт, дівчатка))
Перш за все, хочу сказати ДЯКУЮ, людині, яка створила цей форум, і вам, його постійним відвідувачам, які ділитеся інформацією та досвідом!
Особливо гарних грудей в мене ніколи не було, але після завершення ГВ, взагалі пічалька(( Я собі внушала, шо не в цицьках щастя, а в тому як сама до себе ставишся, себе треба любити такою, якою ти є і бла,бла,бла, але коли не можу купити білизну нормальну, коли влітку в «бронижелеті», коли купальник – проблема, і так далі по списку, тоді я розумію, що вся моя «психологічна робота» марна, хочу бути гарною і гармонійною.
Спочатку планувала на консультації до Якобчука та Юрченка. З форуму взнала про Стемпена та Усова .
Поїхала до Стемпена, хірург поспішав, але швидко провів консультацію. Імплант Політех 275-300 мл., доступ під грудьми. І від нього пролунала фраза про те, що груди трохи тубулярні. Вот воно що, мені завжди здавалися трохи вони не такі. Почала гуглити, читати зелений, дивитися, в кого схожий ісходнік на мій. Там де мені подобався результат, доступ був по ареолі, не під грудьми. Так я потрапила до Києва.
Планувала на консультацію до Усова та Якобчука, але спланувати так, щоб в один день до двох не вийшло. Консультація в Усова тривала 1,5 години, хірург відповів на всі мої запитання. Його вердикт – груди не прості, тубулярні, є асиметрія. Доступ по ареолі, з виправленням тубулярності. Імплант Ментор.
Нижче прикріплю фото, що скажете?
Востаннє редагував Ira: 07.12.2018 о 15:48.
Причина: Фото
|