27.06.2018, 16:31
|
|
Новичок
|
|
Дописи: 1
Цитували: 0
|
|
Цитата:
Допис від Dusha
дівчата, вітаю! є тут хтось живий? 3 місяці від останніх повідомлень.
шукаю лікаря зробити пластику нижніх повік. мені 37, є грижі.
Була у Бородько - на рос форумі начиталась поганих відкугів про організацію процесу - в мене такого не було. прийняв вчасно, сам, дуже грунтовна консультація, все пояснив- намалював, сказав що робить феноловий пілінг (я вже потім прочитала, що він в сша заборонений) і щось мене цей пілінг лякає. але в цілому сподобався він.
Була у Валіхновського - ну ні про що консультація. хоч і безкоштовна, але я б краще заплатила. хочете ніжніх повік - так, звісно. спитала про верхні - так, давайте і їх зробимо. і давайте я вас одразу запишу, вам мої менеджери почнуть звонити питати про дати. і таки телефонували кожні 2 тиждні мабуть - коли вас записати на ОП? поки я не сказала, що передумала і що телефонувати мені більше не треба. прямо дуже агресивний маркетинг. І сам підхід - що хочете, то вам і зроблю за ваші гроші. наркоз загальний, венозний, без інтубації. це мені теж не дуже - я під місцевим хочу, або хоча б вибір мати. так що це точно не мій лікар.
Була у Слоссера - теж дуже скупо, мало інформації. сказав, пілінг не треба - вік молодий, шкіра сама має підтягнутися, а не підтягнеться - пілінг завжди можна зробити. верх повік сказав теж не треба робити - зміниться розріз очей, може через деякий час. в цілому сподобався, але інформацію буквально витягувала, не так, як Бородько - у нього, наче на лекціі.
ще хочу до Юрченко сходити. і скількі можна ходити, треба вирішувати.
ще почитала на форумі, що виявляється, є варіанти, де грижу не видаляють, а розподіляють, щоб провалу не було. тепер задумалась - мені ніхто такого не казав. не хочеться вирішити одну проблему й сворити іншу.
|
Добрый день! Хочу сделать пластику нижних век. Ищу хорошего доктора. Была на консультации у Бородько. Напишите, пожалуйста, чем увенчались Ваши поиски)) Заранее спасибо
|