Всім доброго вечора

Я теж в пошуках свого хірурга. Наразі була на 3 консультаціях:
1) Валіхновський. Його на місці не було, прийняв брат. Я так розумію, в них це звична практика, але мені це не сподобалось. Справив приємне вражження, на всі питання дав вичепні відовіді. Фото результатів не показав, на сайті їх мало.
Фінансовий директор нарахував 7000 євро, і це не потенційно не остаточна ціна. Моделювання обіцяли прислати за два тижні, чекаю вже рік.))) Консультація безкоштовна.
2) Баранська Ольга. До неї звернулась після історії дівчинки на старому форумі. Дуже уважна, приємна, на питання відповіла. Оскільки не лор, запропонувала додаткову консультацію в колеги сусідньому кабінеті за додаткову плату. Консульація 200 чи 300 грн, я вже не пам"ятаю.
Моделювання не робить, на листку намалювала приблизний результат.
Загальна вартість без попередніх обстежень і аналізів близько 2600 дол. Фото попередніх пацієнтів не показала. Ті, які вона викладає в інста, мене не вразили.
3) Камінський. Записувалась реально за рік з проханням перенести на раніше, якщо буде можливість, але мені ніхто не передзвонював.
Хоча після всіх форумських сторій в мене було упереджено негативне ставлення, але враження лікар справив непогане. На питання відповів вичерпно. Відразу зробив фото, моделювання і відправив на імейл (хоча це очевидно не робить його кваліфікованішим лікарем

). Маркетолог і психолог він однозначно хороший.
Консультація 500 грн, операція 5000 євро. З НР буде вище.
І в підсумку ні до кого з них я іти не хочу.